MATERIALER TIL SKOLEDELEN

Lærings- og bevægelsesmaterialer til skoler

Materialer i Bibos-systemet til skoledelen

En central del af Bibos-systemet, er det store udvalg af fysisk tilgængelige materialer, der er placeret i en funktionel reol - specialfremstillet til systemet. 

Gennem praksis, har vi erfaret, at lettilgængelige fysiske materialer har en stor betydning, for at kunne gennemføre bevægelsesaktiviteter og dermed opnå læring gennem bevægelse. Erfaringer fra praksis viser også, at systematikken omkring materialerne har stor betydning for anvendeligheden – systemet lægger i al sin enkelthed op til orden på materialerne. 

Variationen i udvalget af aktiviteter og materialer er stor, da Bibos-systemet henvender sig til flere aldersgrupper. Vi har skabt et system med 28 forskellige varianter af materialer, der opbevares i henholdsvis sorte kvalitetsæsker og plastickasser - alt efter størrelse. Vi er optaget materialernes kvalitet og er i tæt dialog med vores leverandører.

Ud over anvendelsen af vores materialer i Bibos-viften, kan den systematiske materialeoversigt også få fantasien og opfindsomheden til at blomstre blandt medarbejdere og elever – materialerne skaber mulighed for videreudvikling på i forvejen allerede kendte bevægelsesaktiviteter eller udvikling af nye. 

Mellem, sorte æsker

B1 A5-papir

B2 Banko-brikker

B3 Banko-plader

B4 Blyanter

B5 Lærertyggegummi 

B6 Terninger

B7 Vinkelmålere

B8 BingoTickets

Store, sorte æsker

C1 A4-papir

C2 Depeche

C3 Kridt

C4 Goal-ball-briller

C5 Målebånd 

C6 Balloner

Plastickasser 

D1: Malertape

D2: Magicbolde

D3: Markeringsbrikker

D4: Røde og blå markeringsbånd

D5: Sjippetorve

D6: Skumterninger i soft-skum

D7: Ærteposer

D8: Hackysack-bolde  

 

+ fluesmækkere og spande

Bibos-vifter

Køb Bibos-vifter til skolen

Materialer

Køb materialer til skolen

Bibos-reol

Køb Bibos-reol til skolen

Bibos-kort

Køb Bibos-kort til skolen